RECHT IS KROM
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
RECHT IS KROM

Er gaat al jaren veel mis in onze rechtstaat. Justitie zoekt niet altijd naar de waarheid en lijkt vaak een criminele organisatie.
 
IndexIndex  Laatste afbeeldingenLaatste afbeeldingen  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

 

 From cell 2 cel (pun intended)

Ga naar beneden 
3 plaatsers
AuteurBericht
demo

demo


Aantal berichten : 171
Registratiedatum : 31-01-11

From cell 2 cel (pun intended) - Pagina 1 Empty
BerichtOnderwerp: Re: From cell 2 cel (pun intended)   From cell 2 cel (pun intended) - Pagina 1 I_icon_minitimezo okt 30, 2011 4:13 pm

Tweemaal werd verwezen naar hetzelfde gegeven. Pas de combinatie van twee teksten onthult de enormiteit.
Bedenk nogmaals, dat Louwes vermeldde, dat hij voorbij Harderwijk gebeld had en dat de geologische omstandigheden om Deventer te bereiken het onvermijdelijk maken, aan te nemen dat hij -wil zijn lezing kloppen- vanuit Nunspeet belde.

Brief d.d. 1 december 2003 van J.D. Rijnders aan de advocaat-generaal en gebruikt in de motivering van het Hof:
Citaat :
Elk basisstation heeft een uniek bakensignaal, waarmee dat basisstation wordt geïdentificeerd. Mobiele telefoons selecteren, in geval van een “handover” naar een ander basisstation, met behulp van het systeem van bakensignalen de juiste basisstations. De uiteindelijke keuze van dit station wordt gedefinieerd aan de hand van een “lijst van nabijgelegen basisstations” die zich in elk basisstation bevindt. In deze lijst wordt exact afgebakend naar welk volgend basisstation – dat in de lijst moet staan vermeld - de gsm-verbinding moet worden doorgeschakeld. Het bakensignaal van basisstation 14501 werd in september 1999 uitgezonden via radiokanaal 3. Dit kanaal werd toen ook gebruikt door de bakens van basisstations 10515 (Nunspeet) en 14768 (Zwolle). Deze stations liggen veel dichter bij de A28, afslag ’t Harde dan station 14501. Deze afstanden zijn 6,6 km (Nunspeet), 17,4 km (Zwolle) en ruim 24 km (Deventer). Het KPN-radioplanningssysteem heeft berekend dat de signaalsterktes van de basisstations Nunspeet en Zwolle, ter hoogte van ’t Harde, het uiterst zwakke bakensignaal van basisstation 14501 te Deventer volledig zullen hebben verstoord.
Nogmaals, het verhaal tegen Louwes wordt volstrekt verwrongen, door de aanname, dat Louwes bij ’t Harde zou hebben gebeld. het is volstrekt bizar, dat het bewijsverweer van Louwes eerst werd geamendeerd.

Nu de conclusie Nr. 02057/06 H Mr. Machielse Zitting: 20 maart 2007
Citaat :
11.3.4.5. De deskundige Emaus heeft ter terechtzitting een brief met in een bijlage een overzicht van technische parameters van KPN basisstations zoals die waren toegekend vanaf 13 september 1999 tot en met 27 september 1999, welke brief afkomstig is van J.D. Rijnders, overhandigd. De bijlage bevat gegevens over de volgende basisstations:

- 14501 Deventer7 (opstelpunt 2103)
- 14794 Zwolle21 (opstelpunt 1221)
- 14795 Zwolle21 (opstelpunt 1221)
- 10515 Hilversum3 (opstelpunt 606)
- 14768 Zwolle22 (opstelpunt 2463)
- 14793 Zwolle (opstelpunt 1221)
(..)
Het station aangeduid als 'Hilversum3' is geplaatst te Nunspeet, Oosterlaan 145, op ongeveer 2 km ten noord-westen van de afslag Nunspeet van de A-28. De antennerichting is volgens de bijlage 60°. De antenne bevindt zich op 42m hoogte.
(..)Het station aangeduid als 'Zwolle 22' bevindt zich te Zwolle, Parkstraat 1. De antenne is gericht op 180° en geplaatst op 31,5m hoogte.
Ofwel, wij kunnen de drie signalen, die elkaar zouden storen in een kaartje plaatsen:
From cell 2 cel (pun intended) - Pagina 1 90bij1-1 From cell 2 cel (pun intended) - Pagina 1 Bakensignaalstoring

De bakensignalen storen elkaar helemaal niet op de plek, waar Louwes belde!
Weer blijkt eens, dat op detailniveau er helemaal niets deugt van het bewijs tegen Louwes.


Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.deemzet.nl
demo

demo


Aantal berichten : 171
Registratiedatum : 31-01-11

From cell 2 cel (pun intended) - Pagina 1 Empty
BerichtOnderwerp: Re: From cell 2 cel (pun intended)   From cell 2 cel (pun intended) - Pagina 1 I_icon_minitimezo okt 30, 2011 4:32 pm

hkdh schreef:
De paal in Olst-Wijhe stond in mijn herinnering in de buurtschap Fortmond, tussen Olst en Wijhe in en was vrij hoog.
Antenneregister heeft daar niets. Dat zegt zover na dato niet alles. Maar Fortmond kan moeilijk een hoge zendmast hebben opgeleverd, want het ligt in de uiterwaarden en stroomt geregeld onder.
Volgens Antenneregister was er alleen in Oost-Olst (Boskamp) een zendmast in 1999 (nummer 16 in het kaartje). Deze staat met zijn antennes ‘verkeerd’.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.deemzet.nl
hkdh

hkdh


Aantal berichten : 42
Registratiedatum : 29-08-11

From cell 2 cel (pun intended) - Pagina 1 Empty
BerichtOnderwerp: denkfout   From cell 2 cel (pun intended) - Pagina 1 I_icon_minitimedi nov 01, 2011 12:34 am

@demo

Je maakt nog een denkfout met die richtingen.
Vrijwel al die palen (opstelpunten) hebben rondgaand 3 stations met elk een sectorbreedte van ruim 120 graden, die pijlen van jou geven alleen maar het centrum van zo'n sector weer.
Dat genoemde station in Nunspeet bediende dus niet het stuk A28 bij Nunspeet, wel bij 't Harde.
Er zal een andere sector op dat stuk snelweg gericht gestaan hebben of een ander station en die zullen een andere bakenfrequentie hebben gehad.
De paal in Zwolle was nogal laag, wat duidt op een kleine cell, die normaal gesproken niet bedoeld was voor verkeer met de A28 tussen Nunspeet en 't Harde, het signaal zou zich door al die auto's hebben moeten boren om in 1 ervan uit te komen.
De paal in Olst heeft wel degelijk een goede richting naar Nunspeet, dat ze uiteraard alleen kan bereiken bij voldoende propagatie.
-
Machielse had voldoende materiaal om te weten dat de plek op de A28 niet was vastgesteld en dus dat het genoemde station in Nunspeet wellicht geen rol speelde. Toch schrijft hij dat gewoon op, want hij had geen andere brief of rapport.
Daarvan hebben wij het nodige meer te horen gekregen, zelfs van Brouwer zelf en van Hirsch-Ballin zelf.
Meestal duidt dit erop dat de uitslag toch al vast stond, wegens andere hen vigerende motieven.
Terug naar boven Ga naar beneden
demo

demo


Aantal berichten : 171
Registratiedatum : 31-01-11

From cell 2 cel (pun intended) - Pagina 1 Empty
BerichtOnderwerp: Re: From cell 2 cel (pun intended)   From cell 2 cel (pun intended) - Pagina 1 I_icon_minitimedi nov 01, 2011 10:08 am

hkdh schreef:
@demo

Je maakt nog een denkfout met die richtingen.
Vrijwel al die palen (opstelpunten) hebben rondgaand 3 stations met elk een sectorbreedte van ruim 120 graden, die pijlen van jou geven alleen maar het centrum van zo'n sector weer.
From cell 2 cel (pun intended) - Pagina 1 Sector_antenna_radiation_pattern
Ook al heb je drie van deze patronen en zullen zij goed aansluiten op elkaar, dan nog is er op de plek, waar deze patronen op elkaar aansluiten na keuze voor een bepaald kanaal een lagere veldsterkte voor dat kanaal. Zie ook:
http://en.wikipedia.org/wiki/Sector_antenna
Destijds stonden op antenneregister ook 'Gain Patterns' van de antennes. Hier een voorbeeld uit de praktijk:
From cell 2 cel (pun intended) - Pagina 1 60bij1-1From cell 2 cel (pun intended) - Pagina 1 GSMVaassen1996
From cell 2 cel (pun intended) - Pagina 1 60bij1-1From cell 2 cel (pun intended) - Pagina 1 60bij1-1Antennerichtingen Vaassen.

hkdh schreef:
Toch schrijft hij dat gewoon op, want hij had geen andere brief of rapport.
Daarvan hebben wij het nodige meer te horen gekregen, zelfs van Brouwer zelf en van Hirsch-Ballin zelf.
Dit begrijp ik niet.

Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.deemzet.nl
demo

demo


Aantal berichten : 171
Registratiedatum : 31-01-11

From cell 2 cel (pun intended) - Pagina 1 Empty
BerichtOnderwerp: Re: From cell 2 cel (pun intended)   From cell 2 cel (pun intended) - Pagina 1 I_icon_minitimedi nov 01, 2011 12:06 pm

Dat het door Louwes veronderstelde gesprek bij ‘t Harde werd gevoerd, had door Louwes moeten worden geclaimd. Dat zit echter even anders:
27 september 1999:
Citaat :
's Avonds om 20.00 uur heeft Louwes vanuit zijn auto (onderweg van Utrecht naar zijn woonplaats Lelystad) met zijn GSM (06-xx) gebeld met Mw. Wittenburg en haar medegedeeld dat m.b.t. de giften er een belastingvrije voet bestaat van l % over haar inkomen van ongeveer f 175.000 dus f 1.750.
19 november 1999:
Citaat :
Als bijzonderheid vertelde hij dat hij normaal gesproken via de afslag Harderwijk naar Lelystad zou zijn gereden. T.h.v. Harderwijk was hij echter in de file terecht gekomen. Daarbij was nog een voorval geweest mbt een vrachtauto die de linker rijbaan had dichtgegooid. Hij was hierdoor afgeleid geweest en had de afslag Harderwijk gemist. Hij meende toen de afslag Nunspeet te hebben genomen maar dit bleek achteraf niet logisch. Zodoende nam hij aan via afslag ‘t Harde te zijn gereden, maar wist dit niet meer 100% zeker.
Tijdens zijn rit van Utrecht naar Lelystad had hij volgens hem tijdens die file t.h.v. Harderwijk met zijn mobiele telefoon gebeld naar MV Wittenberg in Deventer.
23 november 1999:
Citaat :
Daarbij had dus een vrachtautocombinatie de ene baan "dichtgegooid" om andere automobilisten te dwingen naar een rijbaan te gaan. Ivm dit rijgedrag had hij zijn aandacht niet bij de weg gehad en de afslag Harderwijk gemist. Om die reden verklaarde hij te zijn doorgereden tot de afslag van ‘t Harde. Hierna was hij via en Dronten naar Lelystad gereden.
25 november 1999:
Citaat :
Op woensdag 24 november 1999 werd ’s avonds een autorit met de verdachte Louwes gemaakt van Utrecht - Hoevelaken - ’t Harde. Het verzoek/initiatief van deze rit van de verdachte Louwes. De bedoeling van deze rit was om de verdachte de mogelijkheid te bieden dat hij zich tijdens de rit mogelijk de plaats kon herinneren vanwaar hij Mv Wittenberg dan zou hebben gebeld.
Na afloop van deze rit moest worden vastgesteld dat hij zich de plaats niet kon herinneren.
29 november 1999:
Citaat :
Verder wil ik bij U aangedragen uitkomst van het GSM-onderzoek mbt de route een opmerking plaatsen mbt de op een na laatste GSM-paalvermelding, zijnde 14801, Wezep, Woldhuisweg nr. 3. In vind dat het wel erg toevallig lijkt op het bewuste nr. in Deventer, zijn de 14501. Het is mij te toevallig dat dit zo op elkaar lijkt, terwijl ik gebeld zou kunnen hebben vanuit die omgeving (‘t Harde). [*]
(..)
Voor zover ik mij herinner vond dit gesprek plaats tussen Harderwijk en ‘t Harde.
Tussenstand:
Er staat één hard gegeven omtrent de plaats van bellen in de verklaringen van Louwes, namelijk, dat het in de file was. Verschillende getuigen melden het bestaan van, het ontstaan van en het mogelijk ontstaan van een file tussen Harderwijk en Nunspeet. De oorzaak werd gelegd bij de combinatie van een breedtetransport en een wegversmalling (van de vluchtstrook) onder viaduct Beekhuizen in de A 28 (uitvoerder van de wegwerkzaamheden die avond, en medewerker Rijkswaterstaat ). Dit viaduct ligt vlak voorbij Harderwijk. Het door Louwes geclaimde gesprek moet dus bij het naderen van Nunspeet geplaatst worden.

[*] Deze toevoeging lijkt een toevoeging van de verbalisant. De weergave van de verhoren is trouwens verre van letterlijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.deemzet.nl
demo

demo


Aantal berichten : 171
Registratiedatum : 31-01-11

From cell 2 cel (pun intended) - Pagina 1 Empty
BerichtOnderwerp: Re: From cell 2 cel (pun intended)   From cell 2 cel (pun intended) - Pagina 1 I_icon_minitimevr nov 04, 2011 11:10 am

hkdh schreef:
(..)verder ben ik er nooit achter gekomen welke nu de antennehoogten en de vermogens waren van de Deventer-stations die in 1999 naar het westen straalden(..)
Hiervoor kan ik alleen de huidige gegevens van antenneregister gebruiken:

From cell 2 cel (pun intended) - Pagina 1 Deventerzendmastendetails
From cell 2 cel (pun intended) - Pagina 1 90bij1-1From cell 2 cel (pun intended) - Pagina 1 90bij1-1Op Nunspeet gericht vermogen. Paal 14501 had in absolute zin het hoogste vermogen van alle op Nunspeet gerichte antennes(*).

Nog een andere factor valt op, de zogenaamde veilige afstand. Deze is ook bij gelijk vermogen niet altijd gelijk. Bij 14501 is de veilige afstand van de op Nunspeet gerichte antenne 2,91 m en dat is de grootste veilige afstand bij de op Nunspeet gerichte antennes, die ik in antenneregister kon vinden. Er hangt aan de Deventer mast ook een antenne (met heading 300o) met maar 1,68 m als veilige afstand, dus juist heel weinig gefocust. Deze lijkt bedoeld voor de onmiddellijke omgeving. Dit zou inhouden, dat de antenne, waarmee Louwes contact had meer gecentreerd/gefocust staat afgesteld dan de rest, met de bedoeling juist buiten Deventer van nut te zijn.

Dat zal in 1999 hooguit nog urgenter geweest zijn, gezien het geringe aantal basisstations op de NO-Veluwe:

From cell 2 cel (pun intended) - Pagina 1 90bij1-1From cell 2 cel (pun intended) - Pagina 1 KPN1999


(*)Afgaande op de huidige gegevens in antenneregister.nl en met alle, bedoel ik alle, dus niet alleen de zenders in Deventer. Overigens ex aequo Biddinghuizen.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.deemzet.nl
hkdh

hkdh


Aantal berichten : 42
Registratiedatum : 29-08-11

From cell 2 cel (pun intended) - Pagina 1 Empty
BerichtOnderwerp: Re: From cell 2 cel (pun intended)   From cell 2 cel (pun intended) - Pagina 1 I_icon_minitimema nov 14, 2011 6:04 pm

De betreffende GSM900 antenne aan de Nieuwstraat hangt dus met zijn middelpunt op 36 mtr NAP.
(de hoogtes in antenneregister zijn va maaiveld; Frequentiebesluit hst 4a).
Hij is onderdeel van het oudste GSM-netwerk en zal dus zijn ingericht om een flink gebied te bedienen.
Door de holte van het landschap in die 300 richting, kon dat ook.
Het hoge vermogen kan ook te maken hebben met de te verwachten demping tgv de begroeing in die richting.
-
Louwes: "Voor zover ik mij herinner vond dit gesprek plaats tussen Harderwijk en ‘t Harde."
Ergens anders in de verhoren heeft hij verklaard op tijd te hebben gebeld, omdat hij na 't Harde op de tweebaansweg nooit zou bellen.
In dat verband is dus van belang, hoeveel minuten men erover doet, om uit een zich oplossende file van ca Nunspeet naat 't Harde te rijden.
Ca 7,5 km bij ca 1,5 km/minuut is ca 5 minuten, later dan bij Nunspeet zal hij hoogstwaarschijnlijk niet zijn gaan bellen.
't Harde komt helemaal niet in aanmerking, elk noemen ervan was misleidend, gezien de aandacht voor het onderwerp is het waarschijnlijk dat dit ook de bedoeling was.
-Laatst aangepast door hkdh op za dec 17, 2011 9:40 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
demo

demo


Aantal berichten : 171
Registratiedatum : 31-01-11

From cell 2 cel (pun intended) - Pagina 1 Empty
BerichtOnderwerp: Re: From cell 2 cel (pun intended)   From cell 2 cel (pun intended) - Pagina 1 I_icon_minitimevr nov 18, 2011 1:23 am

hkdh schreef:
Louwes: "Voor zover ik mij herinner vond dit gesprek plaats tussen Harderwijk en ‘t Harde."
Ergens anders in de verhoren heeft hij verklaard op tijd te hebben gebeld, omdat hij na 't Harde op de tweebaansweg nooit zou bellen.
In dat verband is dus van belang, hoeveel minuten men erover doet, om uit een zich oplossende file van ca Nunspeet naat 't Harde te rijden.
Ca 7,5 km bij ca 1,5 km/uur is ca 5 minuten, later dan bij Nunspeet zal hij hoogstwaarschijnlijk niet zijn gaan bellen.
't Harde komt helemaal niet in aanmerking, elk noemen ervan was misleidend, gezien de aandacht voor het onderwerp is het waarschijnlijk dat dit ook de bedoeling was.
Louwes verklaarde in eerste instantie, dat hij tijdens de file had gebeld. Hij werd vervolgens aan het twijfelen gebracht, maar van deze eerste verklaring heeft hij geen afstand genomen.
Uitgangspunt voor het bewijsverweer -en de bestrijding ervan dus ook- dient te zijn: hij belde tussen Harderwijk en Nunspeet.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.deemzet.nl
demo

demo


Aantal berichten : 171
Registratiedatum : 31-01-11

From cell 2 cel (pun intended) - Pagina 1 Empty
BerichtOnderwerp: Re: From cell 2 cel (pun intended)   From cell 2 cel (pun intended) - Pagina 1 I_icon_minitimedo nov 24, 2011 10:50 am

From cell 2 cel (pun intended) - Pagina 1 90bij1-1From cell 2 cel (pun intended) - Pagina 1 KPN1999
Ervan uitgaande, dat Louwes wel degelijk van de A28 omgeving Nunspeet belde en in Deventer ontvangen werd, kom ik tot het volgende model:
 • er waren storingen, want
  • het opgevraagde rapport, om vast te stellen, dat er geen storingen waren, ontbreekt
  • een nader onderzoek naar één enkel zendstation leverde prompt een niet eerder gemelde storing op
  • de zonnestorm van 22 en 23 september kan heel gemakkelijk storingen in het netwerk hebben opgeleverd
   • deze zonnestorm was de eerste in het gehele GSM-tijdperk
  • propagatie leidt volgens deskundige OM tot storingen
 • de omstandigheden, die leiden tot versterkte propagatie waren volgens de weergegevens van het KNMI aanwezig, gezien
  • de gegevens van een gelijktijdig opgelaten weerballon
  • de pas later gepubliceerde en gedetailleerde gegevens van plaatselijke weerstations
  • gedemonstreerde mogelijkheid in registraties van andere providers
 • de weerlegging van de mogelijkheid tot propagatie is gebaseerd op niet opgetreden weersomstandigheden
 • er stond een file, dus er waren extra bellers
 • er kwamen net drie treinen langs, dus er waren extra bellers
 • er staan slechts weinig basisstations op het betreffende wegdeel gericht
 • het station Vierhouten (nr. 12) staat uitermate gunstig opgesteld en werd ten onrechte niet in overweging genomen als begin van de gespreksaanvraag
  • ten onrechte werd aangenomen, dat Louwes vanaf 't Harde had gebeld
  • ten onrechte werd niet vermeld, dat Louwes meteen na zijn aanhouding verklaarde, dat hij vanuit de file had gebeld
   • De file stond op het baanvak Harderwijk-Nunspeet
 • het station Vierhouten heeft 'aan de oostzijde' vrijwel zeker meldingen van de nabuurstations Vaassen en Epe
 • deze stations hebben vrijwel zeker meerdere basisstations uit Deventer in de nabuurlijst
 • van de Deventer stations had 14501 het grootste vermogen
 • een deel van de gespreksregistratie is vrijwel zeker weggevallen, gezien de zeer korte gespreksduur.
  • het patroon aan gespreksduren op 22 en 23 september wijkt sterk af van het patroon in alle andere periodes
  • de gespreksduur is onverklaarbaar kort, gezien de -aangenomen- formele relatie tussen de gesprekspartners
  • gespreksregistraties vertonen volgens de literatuur vaak afwijkingen
  • bij het overschrijden van local area grenzen wordt het protocol voor de registratie erg ingewikkeld


Kortom, er is zoveel aan te merken op dit stuk 'bewijsvoering', dat het nooit als bewijs had mogen worden aangevoerd.
Overigens is het in het licht van de forensische verschijnselen en het technisch bewijs volstrekt irrelevant. De moord was pas 30 uur later.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.deemzet.nl
hkdh

hkdh


Aantal berichten : 42
Registratiedatum : 29-08-11

From cell 2 cel (pun intended) - Pagina 1 Empty
BerichtOnderwerp: Re: From cell 2 cel (pun intended)   From cell 2 cel (pun intended) - Pagina 1 I_icon_minitimezo nov 04, 2012 5:10 pm

{hkdh}
Ervan uitgaande, dat Louwes wel degelijk van de A28 omgeving Nunspeet belde en in Deventer ontvangen werd,
kom ik tot het volgende model:

1. er waren storingen, want
het opgevraagde rapport, om vast te stellen, dat er geen storingen waren, ontbreekt
een nader onderzoek naar één enkel zendstation leverde prompt een niet eerder gemelde storing op
de zonnestorm van 22 en 23 september kan heel gemakkelijk storingen in het netwerk hebben opgeleverd
{niets van gebleken, ook niet verwacht op deze hoogte <100m}
deze zonnestorm was de eerste in het gehele GSM-tijdperk
propagatie leidt volgens deskundige OM tot storingen
{niet elke in even grote mate,
propagatie vanaf de grond rolt ver door,
heel sterke propagatie buigt sterk en veroorzaakt meer caustische ringen,
in dit geval: matige propagatie, relatief hoog en niet aan de grond, 1 caustische ring binnen de 34km grens,
tweede ring al veel zwakker, kans op slotverstoring uit andere area gering,
relatief weinig lange afstandsgesprekken, daarbinnen wel meer afbreuk;
totaal gezien: meer storingen, maar niet ernstig, evt zelfs niet opvallend.}
2. de omstandigheden, die leiden tot versterkte propagatie waren volgens de weergegevens van het KNMI aanwezig, gezien
de gegevens van een gelijktijdig opgelaten weerballon
{onmiskenbaar propagatie, toenemend naar ca 60mtr, veroorzaakt door warmere bovenlaag, die afwijkende windrichting had,
elevated temp inversion and evaporation duct, 1e caustische zone op 20-30 km, volgende ver buiten de 34km grens}
de pas later gepubliceerde en gedetailleerde gegevens van plaatselijke weerstations
gedemonstreerde mogelijkheid in registraties van andere providers
{gepubliceerde verbindingen van radioamateurs in vergelijkbare band}
3. de weerlegging van de mogelijkheid tot propagatie is gebaseerd op niet opgetreden weersomstandigheden
{lijkt zo te zijn gebeurd}
4. er stond een file, dus er waren extra bellers
{inderdaad en voldoende om alle dichtbije stations volbezet te houden, de capaciteit is immers zeer gering}
5. er kwamen net drie treinen langs, dus er waren extra bellers
6. er staan slechts weinig basisstations op het betreffende wegdeel gericht
{voor drukke momenten, relatief heel weinig}
7. het station Vierhouten (nr. 12) staat uitermate gunstig opgesteld en werd ten onrechte niet in overweging genomen
als begin van de gespreksaanvraag
{onjuist, Vierhouten zou nooit hebben doorverwezen naar stations achter de bergen,
maar altijd terug naar de vlakte of naar z'n eigen andere sectoren}
8. ten onrechte werd aangenomen, dat Louwes vanaf 't Harde had gebeld
9. ten onrechte werd niet vermeld, dat Louwes meteen na zijn aanhouding verklaarde, dat hij vanuit de file had gebeld
{hetgeen ook heel logisch te verwachten was}
10. De file stond op het baanvak Harderwijk-Nunspeet
{dit kan precieser, vanaf het viaduct voorbij Harderwijk tot voorbij Nunspeet}
11. het station Vierhouten heeft 'aan de oostzijde' vrijwel zeker meldingen van de nabuurstations Vaassen en Epe
{ik dacht dus zeker van niet}
deze stations hebben vrijwel zeker meerdere basisstations uit Deventer in de nabuurlijst
12. van de Deventer stations had 14501 het grootste vermogen
{en kon op de lage (oude) frequentie het gehele dal en de oosthellingen bedienen, net als Olst-Wijhe}
13. een deel van de gespreksregistratie is vrijwel zeker weggevallen, gezien de zeer korte gespreksduur.
{heel waarschijnlijk, waarbij dan een propagatie-boogverbinding via Olst-Wijhe als eraan voorafgaand,
het meest in aanmerking komt}
14. het patroon aan gespreksduren op 22 en 23 september wijkt sterk af van het patroon in alle andere periodes
15. de gespreksduur is onverklaarbaar kort, gezien de -aangenomen- formele relatie tussen de gesprekspartners
{inderdaad}
16. gespreksregistraties vertonen volgens de literatuur vaak afwijkingen
{dwz er gaan met vaste regelmaat delen van gesprekken verloren voor de factuurregistratie, een zorgenkind van GSM}
17. bij het overschrijden van local area grenzen wordt het protocol voor de registratie erg ingewikkeld
{je bedoelt hier, bij hand-over over een local area grens, zoals bijv. van Olst-Wijhe naar Deventer}

{18. KPN security deelde mee aan de R-C dat slechts enkele dagen per jaar zo'n lange afstandsverbinding mogelijk was (Rijnders).
Toch deed zij geen enkele moeite vast te stellen of 23sept99 zo'n dag was, terwijl zij daarvoor binnen KPN de kennis
en de gegevens voorhanden had (condensed TA bestand in archief, kunde tot berekenen propagatie middels
de KNMI sondering van die dag om 20u en kennis kunnen nemen van de radio amateur meldingen)}
{19. 23sept99 was onmiskenbaar en bewezen zo'n dag en dit maakt alle mededelingen van KPN in deze nietig !}
{20. Om dezelfde reden zijn ook alle mededelingen van Brussaard (pr.em.) en de speculaties van bureau CIS evenzo nietig}
{21. Doordat Deventer (en/of Olst) en Nunspeet op elkaars caustische ring hebben kunnen liggen,
kan de wederzijdse veldsterkte een dusdanig onvoorspelbare upswing hebben vertoont,
dat de bakensterkte en de verbinding alle anderen in het gebied kan hebben overklast.
[2000, Mireille Levy, Parabolic equation methods for em wave propagation 5.2.1. Ray-tracing]}

002. Kortom, er is zoveel aan te merken op dit stuk 'bewijsvoering', dat het nooit als bewijs had mogen worden aangevoerd.
{zo is het}
001. Overigens is het in het licht van de forensische verschijnselen en het technisch bewijs volstrekt irrelevant.
{ook nog}
000. De moord was pas 30 uur later.
{Aye}
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud

From cell 2 cel (pun intended) - Pagina 1 Empty
BerichtOnderwerp: Re: From cell 2 cel (pun intended)   From cell 2 cel (pun intended) - Pagina 1 I_icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
From cell 2 cel (pun intended)
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
RECHT IS KROM :: Moordzaken :: Deventer moordzaak-
Ga naar: